Creaties Cum Laude Events -Maak van uw event eenonvergetelijke gebeurtenis

Cum Laude Events barst van de ideeën om van uw event, hoe klein of hoe groot ook, een ongelooflijke en onvergetelijke gebeurtenis te maken. Altijd binnen uw budget en met de bedoeling uw doelstellingen te realiseren.

Welke events?

U wilt uw medewerkers danken, een nieuw product lanceren, klanten aan u binden of uw salesteam motiveren: Cum Laude Events zorgt ervoor dat het ‘cum laude’ gebeurt!

Deze pagina geeft u al een idee van onze creaties. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en we vertellen u nog veel meer.

Online events

Online events als een echte event beleving laten doorgaan? Ja , dat kan perfect!
Met ons interactief platform en professionele cameracrew maakt Cum Laude Events van uw online event een écht event!

Meer info

Content meetings

Bedrijfsnieuws, hoe presenteer je dat? Hoe organiseer je bijvoorbeeld een bijeenkomst om een fusie aan te kondigen, een reorganisatie, een nieuwe koers? Hoe zorg je er dan voor dat jouw mensen op zo’n moment niet ‘afhaken’? Hoe laat je zien dat bedreigingen in feite kansen zijn? Het vraagt allemaal om een doelgerichte begeleiding van de hoofdrolspelers van de dag. Of het nu gaat om de CEO, de HR-manager, de marketingdeskundige of wie ook. Wie heeft leren kijken door de bril van de toehoorder vindt namelijk altijd de best scorende weg.

Meer info
Content meetings

Reminyl – Launch meeting

Congressen

Amper wakker worden tijdens het ochtendprogramma, terug wegdommelen na de lunch en met een gezonde dorst op naar het aperitief? Dat is de nachtmerrie van iedereen die een congres organiseert. Het moet anders kunnen. Het kan ook anders. Het is een kwestie van uitbalanceren. Een zorgvuldig afgewogen mix van speeches, interviews, debatten, sessies en forums. Vooral, ook, van afwisseling in het programma en van een belevingsvolle ondersteuning, bij voorkeur multimediaal. En, last but not least, van respect voor de congresganger. Vooraf bij de aankondiging, achteraf om de appreciatie voor diens deelname te laten blijken. Succes verzekerd!

Meer info
congressen

Cera – Broker Meeting

Incentives

Iedereen vindt het prettig om zo nu en dan eens een schouderklopje te krijgen. Of hij nu klant, toeleverancier of medewerker is. Waarom zou u dan uw waardering niet eens uitspreken? Daar bestaan tenslotte tal van manieren en mogelijkheden voor. Een adembenemend concert, een sportieve of avontuurlijke namiddag, een originele citytrip… Met een pakkende incentive kan zoveel meer bereikt worden dan alleen ‘een goed gevoel’ nalaten.

Meer info
incentives

DIP – teamweekend Nice

Klantenevents

Kennen uw klanten uw bedrijf wel zoals u wilt dat ze het kennen? Kennen ze uw producten, uw diensten, uw service? Uw mensen? Er zijn tal van aanleidingen denkbaar om uw bedrijf eens extra in de kijker te spelen. Op de stijlvolle manier die van u wordt verwacht, of misschien eens door een heel aparte, flamboyante performance. Denk aan de lancering van een product, de viering van een jubileum, het voorstellen van een nieuwe strategie … en breng uw missie echt tot leven voor uw klanten.

Meer info
klantenevents

Onafhankelijk Ziekenfonds – Client Day

Jobevents

U bent op zoek naar nieuw personeel? Of naar enthousiaste nieuwe medewerkers? Ze zijn inderdaad lastig te bereiken, die duizendpoot-profielen. Maar ze lopen wel rond. Waar? Als u niet de moeite doet om hen de weg te wijzen, zullen ze waarschijnlijk nooit bij u terecht komen. Het mag wat extra inzet kosten, want dat verdient zich direct terug eens u de juiste persoon voor de juiste plek gevonden heeft. En dat scheelt in tijd en hoofdbrekens… Om van continuïteit en omzet nog maar niet te spreken.

Meer info
jobevents

IMEC – Technology Rocks

Teambuildings

Een goed geïnformeerd en goed gemotiveerd mens presteert voor twee, drie. Maar… welke stimulans, welke prikkel, welke incentive geeft u uw mensen mee? Pep-talk alleen? Enthousiasmeren is natuurlijk een must, maar ontspannen hoort er ook bij, net zo goed als nieuwe uitdagingen aanreiken. Cum Laude biedt u een waaier van mogelijkheden die passen binnen uw timing, gericht zijn naar uw medewerkers, doorgaan in de omgeving waar u het wenst en binnen het opgegeven budget.

Meer info
teambuildings

Total – Teambuilding

Personeelsfeesten

Het jaarlijkse personeelsfeest. Een moment waar uw medewerkers naar toe leven. Laat zo’n kans vooral niet ongemerkt voorbijgaan! Een personeelsfeest is immers de gelegenheid bij uitstek om interne communicatiedoelstellingen om te zetten naar iets tastbaars. Om bruggen te slaan en banden te hechten. Dan mag het beslist eens wat meer zijn dan speeches, eten en drinken. Plezier hebben, genieten, feest vieren. Ja zeker! Een bedrijfscultuur vormt zich tenslotte niet alleen door wat moet, maar ook door wat mag.

Meer info
personeelsfeesten

Mensura – New Years Party

Familiedagen

Groot bedrijf? Grote organisatie? Veel van uw medewerkers hebben waarschijnlijk meer dan één eigenschap gemeenschappelijk. Een hobby of sport bijvoorbeeld, kinderen, huisdieren,.. . Vaak weten ze dat niet van elkaar. Op het einde van de dag weet men meer van zijn collega’s. Dat komt de collegialiteit ten goede en geeft diepgang aan de bedrijfscultuur.

Meer info
familiedagen

DPD – Summer Day

Openingen & opendeurdagen

Openingen en Opendeurdagen zijn dé gelegenheden om uw bedrijf in al zijn facetten in het voetlicht te plaatsen. Dan is er geen betere entourage denkbaar dan uw eigen faciliteiten. De toegevoegde waarde van al uw assets komt hier maximaal tot zijn recht. Mits… een uitnodigende sfeer wordt opgebouwd en gecommuniceerd over de hele linie. En als de deuren dan toch voor uw klanten opengaan, waarom zou u dan niet een parallel event inrichten voor één of meer andere doelgroepen? Voor uw personeel bijvoorbeeld, voor geïnteresseerden in een job bij uw bedrijf, voor de pers, voor omwonenden…Zo rendabiliseert u uw investering optimaal!

Meer info
openingen en opendeurdagen

Schenker – Opening

Andere events

Cum Laude bedenkt, organiseert en begeleidt alle denkbare en ondenkbare soorten events. Onze missie: mensen laten leren, beleven en genieten binnen de krijtlijnen van creatieve concepten, ontwikkeld samen met onze opdrachtgevers. Wij brengen mensen bij elkaar en laten het gebeuren! Wat dacht u van een Opleidingstheater, de onthulling van een standbeeld, het organiseren van een Sales Award voor uw verkoopsteam, de creatie en invulling van een beursstand, de organisatie van een wielerkoers langs alle vestigingen van uw bedrijf…

Meer info
andere events

Hertel – Theater