De grootste aandeelhoudersvergadering van België? No problem!

23 september 2015
aandeelhoudersvergadering Cera

Toen Cera, één van de grootste coöperaties van België, bij Cum Laude Events aanklopte om hun jaarlijkse aandeelhoudersvergadering mee in goede banen te leiden, wisten we meteen: dit wordt iets groots. Want wanneer coöperatieve vennootschap met zo’n half miljoen vennoten een event op touw zet, kun je er donder op zeggen dat de toeloop massaal zal zijn. Dat klopte ook – Cera ontving bijna 2000 aandeelhouders, en dat maakte deze bijeenkomst meteen goed voor de titel van grootste aandeelhoudersvergadering van België.

Logistieke ondersteuning

Terwijl de aandeelhouders zich over de cijfers en statistieken bekommerden, zorgde Cum Laude Events voor de logistieke ondersteuning. We leverden advies en zorgden voor een efficiënte flow. Hoe we dat verwezenlijkten? Door de aanwezige aandeelhouders te registreren, in stijl te onthalen met een kopje koffie, en dan richting de vergaderzaal te gidsen.

De locatie? De Leuvense Brabanthal!

De aandeelhoudersvergadering van Cera vond plaats in de Brabanthal in Leuven. Dat kan zeker tellen als locatie. Samen met de medewerkers van Brabanthal nam Cum Laude Events de touwtjes stevig in handen. Zo stuurden we onder meer de technische medewerkers aan voor de nodige aansluitingen. Daar stopte ons verhaal natuurlijk niet. Ook tijdens de vergadering waren we constant in de weer om alles te bolwerken. Aangezien het een vergadering met stemming betrof, was dat een hele klus.

Een vlekkeloos verloop

Na de aandeelhoudersvergadering volgde een heerlijk diner. De aanwezigen konden het menu meer dan smaken en in de keuken verliep alles vlekkeloos. Het verdict? Een geslaagde dag!