Een originele teambuilding organiseren? Cum Laude regelt alles!

1 april 2015
originele teambuilding

Samen bouwen aan een beter team – dat is de gedachte achter ‘Domino Run’. Domino? Inderdaad, de gekleurde stenen waarmee je vroeger als kind weleens aan de slag ging, staan garant voor een dagje onversneden jeugdsentiment. Mag het sportiever? Kies dan voor onze spannende ‘Outdoor Teamspirit Trophy’! Cum Laude maakt je teambuilding op maat!

Ga voor een sportieve teambuildingactiviteit

Liever wat actiever? Kies dan bijvoorbeeld voor de Outdoor Teamspirit Trophy – een sportieve teambuildingdag die je collega’s nog lang zal heugen. We beginnen de dag nog rustig met tai chi. Daarna barst de fun écht los met een aantal spannende keuzeactiviteiten. Opgenomen in het gamma zijn onder andere reuzenkatapult (is even leuk als het klinkt!), frisbee (herbeleef je jeugd), twin soccer (zien is geloven …), tangram (voor de puzzelaars), wereldbal, … Je kunt het zo gek niet bedenken!

Op pad met de Segway, brullen met een ‘haka’ …

Na de picknick maken we een leuke trip met de tandem (gezellig met z’n twee) of de Segway (geruisloos over het asfalt zweven). Na een welverdiend vieruurtje bedenken we met z’n allen een ‘haka’. Een wat? De haka is de traditionele oorlogskreet van de Maori uit Nieuw-Zeeland. Hij geeft energie, zorgt voor verbondenheid tussen de groepsleden en is een teken van kracht. Echt iets voor jullie!

originele teambuilding
originele teambuilding

Een originele teambuilding organiseren, een hele uitdaging?

Love it or hate it, maar een geslaagde teambuilding kan de sfeer op de werkvloer écht ten goede komen. Alleen is het zaak een originele en boeiende activiteit te vinden. En dat is vaak een hele uitdaging. Cultureel, gastronomisch, sportief of een mix van die drie? Indoor of outdoor? Het kan allemaal!

Wat is de Domino Run?

Neem nu onze Domino Run: een betaalbare én uiterst originele activiteit die iedereen – ongeacht de leeftijd – leuk zal vinden. Als kind heb je vast menig druilerige woensdagnamiddag met de dominoblokjes doorgebracht. Beeld je nu in dat je dat jeugdige plezier opnieuw kunt beleven, samen met je collega’s. Pure nostalgie! Je bouwt trouwens niet zomaar wat in het wilde weg. Een team van professionals begeleidt jullie zodat er aan het einde van de dag effectief een prachtig bouwwerk staat waar je met het ganse team trots op kan zijn. Jullie bedrijfslogo uitvergroot in dominosteentjes? Geen probleem!

originele teambuilding
originele teambuilding
originele teambuilding
originele teambuilding

Een greep uit ons aanbod originele teambuildingactiviteiten …

  • Voel je verbonden met de natuur tijdens een initiatie schapendrijven of paardenmennen.
  • Leef je uit met graffiti, digitaal of met echte verf.
  • Trek eropuit met de Vespa.
  • Verken een lokale streek en spreek het lokale dialect tijdens de Wada Experience.
  • Iets anders in gedachten? Wij maken je teambuilding op maat!
originele teambuilding
originele teambuilding
originele teambuilding