Haribo-personeel is happy op kleurrijk teamevent

24 april 2015
teamevent

Een teamevent op de bovenste verdieping van een groot gebouw? Géén probleem voor Cum Laude! Voor snoepjesproducent Haribo organiseerden we recent een spetterend Happy-event, compleet met vrolijke kleuren – oplichtende ledballen – én leuke opdrachten – onder andere de Chamallows Challenge! Op het einde van de dag ging iedereen met een glimlach naar huis. Missie geslaagd …

Een leuke en waardevol teamevent voor de Belgische en Nederlandse collega’s en dat in een losse sfeer: dat is in een notendop wat Haribo voor ogen had toen ze ons contacteerden. En dit is wat wij ervan maakten…

Haribo teamevent
Haribo teamevent

Het Haribo Happy Feeling Teamevent

De aankleding van de locatie in Antwerpen was minstens even belangrijk als het teamevent zelf. Wat op voorhand vast stond: kleurtjes! Net als de kleurrijke dropjes moest de locatie baden in kleur. En daar hebben we voor gezorgd … Van de stoelen tot de verlichting en alle attributen: werkelijk alles was kleurrijk en … happy!

Begin de dag met een happy teamfoto

Het Happy teamevent had één doel voor ogen: de Belgische en Nederlandse collega’s – die elkaar niet goed kennen – doen samenwerken door middel van een hele reeks ludieke activiteiten. Inderdaad, het werd een actieve beleefdag voor de deelnemers. Een greep uit de opdrachten die ze voorgeschoteld kregen:

  • Maak een leuke teamfoto, samen met de Haribo-mascotte.
  • Geef de Haribo minibus een nieuw laagje verf … met graffiti.
  • Ervaar hoe verschillend de Belgische en de Nederlandse cultuur is met behulp van business-theater.
  • The Haribo Chamallows Challenge: bouw een zo hoog mogelijke constructie met spaghettistokjes en Haribo Chamallows.

De dag maakte op een ludieke manier duidelijk dat er nogal wat culturele en sociale verschillen zijn tussen Nederlanders en Vlamingen. Een schaterlach was dan ook nooit veraf. Zoals we al zeiden: iedereen ging happy naar huis.

Een leuk teamevent op maat van jouw bedrijf? Contacteer ons vandaag nog!