ERA Award Night wordt stijlvol Gatsby-feest

11 februari 2015
gatsby

Een awardnight in ware Gatsby-stijl … Dat hadden ze bij ERA nog niet meegemaakt! De sfeervolle Zuiderkroon in Antwerpen leek wel een ballroom in het New York van de jaren twintig en ook de presentatie en acts ademden de sfeer van de roaring twenties – Gatsby zelf zou jaloers geweest zijn! En de gasten? Die lieten het zich allemaal welgevallen …

De Zuiderkroon in jaren ’20-stijl

Al voor de tweede keer nam Cum Laude Events de aankleding en organisatie van de ERA Award Night op zich. De setting – een prachtig aangeklede Zuiderkroon – katapulteerde de gasten terug naar een tijd waarin pastelkleuren en over-the-top halskettingen nog gewoon oké waren.

In de zaal zelf voerden zwart en goud de boventoon. Heel wat ERA-medewerkers waren trouwens uitgedost in jaren ’20-stijl, wat de sfeer alleen maar ten goede kwam. Wat een leuke uitnodiging al niet kan bewerkstelligen!

Gatsby-dans én dinner spectacle

Er viel uiteraard ook heel wat te beleven op een Gatsby-party. De prijsuitreiking, die professioneel aan elkaar werd gepraat, werd afgewisseld met een dansspektakel – uiteraard in passende Gatsby-choreografie – en een passend dinner spectacle!

Gatsby-feest tot in de vroege uurtjes

Wie dat wenste, kon zich in de speciaal ingerichte fotocorner uitleven met pruiken en bolhoeden en allerlei attributen uit de jaren ’20. Dat er wat afgelachen werd, hoeft geen betoog. Na de ceremonie barstte het feest helemaal echt los. Op de tonen van oude én nieuwe hits danste het ERA-personeel vrolijk de nacht in.

Geniet mee van enkele sfeerbeelden …

gatsby
gatsby
gatsby
gatsby
gatsby
gatsby