Feestelijke opening voor nieuwe transportlijn van DPD

20 augustus 2015
feestelijke opening

DPD, de leverancier van standaard- en expresspakketten, is een internationale speler met meer dan 800 depots wereldwijd. Het bedrijf verwerkt dagelijks meer dan 2,5 miljoen pakketten in België alleen al! Om hun dienstverlening nóg sneller en beter te maken, besloot het koerierbedrijf om een extra transportlijn aan te leggen in zijn vestiging in Flémalle. Die inhuldiging verdiende een feestelijk openingsevenement. Hoe we de feestelijke opening invulden? In stijl en met de nodige grandeur.

De grote hal in een feestelijk kleedje

De feestelijke opening van de nieuwe transportlijn vond plaats in een grote hal. Dat is het kloppende hart van elke DPD-vestiging waar de pakjes gebracht, gesorteerd en weer getransporteerd worden. Voor de gelegenheid kleedde Cum Laude Events de ruimte aan met witte voiledoeken, wat de hal meteen omtoverde tot een elegante eventruimte. De ruimte werd in het rood uitgelicht: een stijlvolle verwijzing naar het rode logo van DPD. De aankleding zorgde voor een gezellige hoek, die toch uitdrukkelijk de hal in de picture plaatste.

feestelijke opening DPD
feestelijke opening DPD
feestelijke opening DPD

Alles erop en eraan

Het doel van dit openingsevenement? De klanten en zakenrelaties van DPD uitnodigen om de nieuwe uitbreiding van de transportlijn officieel in gebruik te nemen. De juiste omkadering mocht natuurlijk niet ontbreken. Daarom zorgde Cum Laude Events voor een gezellige ontvangstreceptie en een toepasselijk walking dinner – er viel namelijk heel wat te bekijken in de grote hal! Ook een podium, gepaste achtergrondmuziek en brandingmateriaal werden voorzien. De inhuldiging van de nieuwe lijn moest en zou een succes worden!

Mission accomplished

Het was een hele opgave, zeker omdat de inhuldiging plaatsvond bij een bedrijf in werking en DPD-werkers zo lang mogelijk de hal en de transportbanden moesten kunnen gebruiken. Tel daar nog eens bij dat er voortdurend bestelwagens de hal in- en uitreden en het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat deze feestelijke opening geen evidentie was. Toch verliep alles vlekkeloos. En de aanwezigen? Die waren danig onder de indruk …