Klanten Goodyear krijgen rijles van The Stig tijdens thema-event

2 december 2014
thema-event Goodyear

In september en oktober 2014 verraste Cum Laude Events een honderdtal klanten van Goodyear Nederland en België met een reeks Fleet Dealer Events. Die stonden volledig in het teken van – hoe kan het ook anders – ronkende motoren. De gasten kropen achter het stuur van een uitgebouwde terreinwagen, verkenden de regio in een authentiek 2pk’tje en leerden enkele uitdagende stunts van niemand minder dan The Stig – bekend van het BBC-programma Top Gear. Het werd een thema-event om nooit te vergeten…

De opdracht: “Organiseer een thema-event op maat van bandenleveranciers”

Toegegeven, ook wij houden wel van blinkende bolides, spectaculaire uitremmanoeuvres en lange drifts. Wij waren dus maar wat blij toen Goodyear enkele maanden geleden bij ons aanklopte met de vraag om voor hun trouwste klanten enkele onvergetelijke dealerevents in elkaar te boksen.

Uitdaging aanvaard!

In onze zoektocht naar geschikte locaties in België stuitten we op het prachtige Château de Ramegnies-Chin in Doornik. Het gebouw werd van onder tot boven getooid in de kleuren van Goodyear en onderging een volledige make-over. En ook de Nederlandse setting mocht er zijn. Een mooier decor voor zijn dealerevents kon Goodyear zich niet wensen.

Een gezinsvriendelijk thema-event voor autofreaks…

Overigens stond het al gauw vast dat de thema-events volledig in het teken zouden staan van snelle wagens – het ging tenslotte om mensen uit de automobiel- en bandensector. Activiteiten met ballen, daar waren we naar op zoek! Uiteindelijk kwamen we met deze selectie op de proppen voor ons thema-event, verspreid over Nederland en België:

  • Een 4×4 parcours in de buurt van het kasteel.
  • Een initiatie stuntrijden én een ontmoeting met The Stig.
  • Een tourrit in een 2pk’tje.
thema-event Goodyear
thema-event Goodyear
thema-event Goodyear
thema-event Goodyear

Niets dan lovende reacties

En de gasten? Die waren laaiend enthousiast. Na het ontmoetingsmoment en de meeting stond er pure actie en fun op het programma. ’s Avonds volgde een uitgebreid diner en was er tijd om na te kaarten. En reken maar dat de gasten veel te vertellen hadden!

Langdurig engagement van Goodyear

Ook Goodyear was trouwens in de wolken met de omkadering. Zij stelden prompt een nieuwe samenwerking voor en een langer engagement. In januari organiseren we nog drie events voor de bandenfabrikant!

Missie geslaagd…