Mensura breekt record op domino-teambuildingevent

16 maart 2015
teambuildingevent

Om de fusie met Adhesia te vieren en de nieuwbakken medewerkers een warm onthaal te bezorgen, keek Mensura uit naar een spetterend teambuildingevent. Een kolfje naar de hand van Cum Laude Events. The Egg in Brussel werd het decor van een heuse ‘Domino Run’: in twee uur tijd bouwden de Mensura-medewerkers een indrukwekkend bouwwerk van 53.000 steentjes – een Belgisch record! Symbolischer kan haast niet …

Preventie en veiligheid op de werkvloer, dát is de specialiteit van Mensura. Memorabele evenementen organiseren is dan weer ons stokpaardje. En reken maar dat het ‘Get Together’-event er eentje voor de geschiedenisboeken werd.

Teambuildingevent én infomoment

Het was de eerste keer dat Mensura al haar medewerkers samenbracht sinds de fusie met Adhesia. Het doel van het event was dan ook tweevoudig: een leuk kader scheppen voor de eerste kennismaking tussen beide groepen én klare taal spreken over de toekomst van het bedrijf.

teambuildingevent
teambuildingevent
teambuildingevent
teambuildingevent

Een Belgisch dominorecord

Hoe maak je van meer dan 500 medewerkers een hecht team en dat op één enkele namiddag? Dát was de uitdaging waar Cum Laude Events voor stond. Het voorstel: een ‘Domino Run’ – met dominostenen letterlijk bouwen aan de teamgeest. Het Mensura-personeel ging gretig in op de uitnodiging. Er werd gelachen, gediscussieerd, gevloekt (als er weer eens een resem stenen ongewenst omvielen) en vooral: een band gesmeed. Dat er aan het einde van de avond ook nog een Belgisch record werd gevestigd – 53.000 dominostenen opstellen in 2 uur – was de kers op de taart.

Bekijk de video!

Een gevarieerde en geslaagde avond

Naast de teambuilding verzorgde Cum Laude Events ook een infomoment voor de genodigden. Een ludieke opwarming, een speech door de gedelegeerd bestuurder en als afsluiter een rondje improvisatietheater én een leuke film- en muziekquiz: het werd een gevarieerde avond die de Mensura-medewerkers niet snel zullen vergeten. De foto’s en video spreken boekdelen.