Openingsceremonie nieuwe kantoren Nextel verbaast gasten

4 december 2014
openingsceremonie nextel

Hoe bedenk je een originele openingsceremonie  naar aanleiding van de opening van een nieuw gebouw? Je laat je inspireren door de architectuur! Cum Laude Events liet de glazen nieuwbouw van Nextel letterlijk en figuurlijk schitteren door er een 360°-belevenis rond te bouwen. De gasten, die middenin de actie stonden, werden langs alle kanten overweldigd!

Inspiratie in het gebouw

Wie te midden van de Nextel-kantoren staat in Wommelgem, kijkt uit over de E313 en krijgt daarbij een machtig gevoel van ruimte en diepte. Zo’n prachtig gebouw vráágt om in de schijnwerpers geplaatst te worden. En dat is wat we dan ook deden tijdens het openingsfeest.

Het 360°-concept: gasten overweldigen, waar ze ook kijken

Geïnspireerd door de ruimte, dokterden we een glashelder 360°-concept uit. Het doel: de gasten langs alle kanten overdonderen, precies zoals het indrukwekkende gebouw met zijn prachtige vergezicht dat doet met zijn bezoekers. De eventruimte werd ingericht rondom de gasten. Hoe de gasten zich ook draaiden, naar welke hoek ze ook keken, overal viel iets te beleven.

Mooi aandenken aan een prachtige openingsceremonie

De gasten kregen van de Nextel-werknemers een 360°-tour doorheen het gebouw, gevolgd door een 360°-receptie met 360°-hapjes en, later op de avond, een walking-dinner, waarbij schotels en dranken de genodigden letterlijk van elke kant tegemoetkwamen. En als klap op de vuurpijl kreeg elke gast op het einde van de avond ook een 3D-beeldje van zichzelf mee dat ter plekke werd gemaakt dankzij 3D-fotografietechniek.

Nextel bezorgde zijn gasten zonder meer een onvergetelijke dag.