Panasonic verjaardagsevent met Japanse toets

26 mei 2015
panasonic teamevent

Naar aanleiding van het 40ste verjaardag van Panasonic organiseerde de elektronicagigant onlangs een tweedaags evenement voor al haar Europese medewerkers in België. Organisator van dienst was Cum Laude Events. Alle genodigden genoten van een schitterend en gevarieerd aanbod. De reacties nadien logen er dan ook niet om.

Een formeel en informeel luik

Een tweedaags evenement invullen met leuke en verrassende activiteiten is geen sinecure. Er moet uiteraard genoeg variatie zijn zodat alle genodigden zich kunnen vinden in de activiteiten. Maar ook het teambuildingaspect mag niet uit het oog worden verloren.

Cum Laude Events koos voor een officiële kick-off met daarna een bezoek aan de Panasonic-fabriek in Tessenderlo, afgewisseld met een informeel gedeelte dat werd gelinkt aan de Japanse cultuur en de Panasonic-producten. Het bedrijfsbezoek bood de genodigden nieuwe inzichten in het productieproces van het bedrijf.

Elektrische fietsen en een Japanse lunch

De tweede dag stond in het teken van teambuilding en dat in een losse gezellige sfeer. Op het programma stonden onder andere een bezoek aan een Japanse tuin, een theeceremonie, een Japanse lunch, een verkenning van Hasselt op elektrische bromfietsen én, ter afsluiting van de Japanse tweedaagse, hoe kan het ook anders: een saké.

Niets dan enthousiaste reacties

Zowel het formele als informele deel werden fel gesmaakt door de deelnemers, getuige een handgreep uit de vele reacties die we konden noteren:

  • “Dankzij jullie goeie voorbereiding en opvolging verliep het evenement vlekkeloos. Zelfs het weer was goed! Proficiat aan het ganse Cum Laude-team!”
  • “Organisatie, activiteiten en locatie: 10/10.”
  • “Bedankt voor de wondermooie dagen. Het bedrijfsbezoek heeft me nieuwe inzichten gegeven in de productieprocessen van ons bedrijf.”
  • “Jullie kick-off was geweldig en doet me al uitkijken om er opnieuw in te vliegen.”
  • “Het was heel leuk om met velen van onze Europese collega’s bij te praten in de wondermooie setting die jullie voorzien hadden.”
  • “De fietstocht, de Japanse tuin, de gezellige lunch, … Het was gewoon perfect.”