Smakelijke opendeurdag bij Continental Foods: een verslag

2 juli 2015
opendeurdag

Het gaat goed met Contentinental Foods. De toonaangevende voedingsonderneming – met vestigingen over heel Europa – heeft nog maar pas forse investeringen gedaan en dat mag geweten zijn. Om die investeringen gepast te vieren, benaderde Continental Foods onlangs Cum Laude Events voor een tweedaagse opendeurdag. Eén dag voor de werknemers en hun kinderen, en één dag voor de pers. Een hele uitdaging!

Een opendeurdag met een lekker sausje ...

Het was al snel duidelijk dat het evenement mooi moest aansluiten bij de stijl van het bedrijf. Het zal je dus niet verbazen een gemoedelijke sfeer en lekkere sausjes centraal stonden. Het concept? Een ontdekkingsroute die de productie van tafelsaus perfect in kaart brengt. De ster van dienst? Een overheerlijke barbecuesaus die speciaal voor het event werd ontwikkeld. Na een ontvangst door de Continental kok, die de dag in goede banen leidde, kon het avontuur aanvangen. Natuurlijk kregen de aanwezigen eerst nog een speciale jas en een haarnetje aangemeten. Hygiëne boven alles!

Alle deuren open

Op deze dag werden de deuren letterlijk en figuurlijk wagenwijd opengezet. Alle afdelingen kwamen aan bod en werden duidelijk toegelicht door verschillende medewerkers. Marketing, productie, verpakking, verkoop, klantendienst … Op het einde van de rondleiding bevatte de interne keuken van Continental Foods voor niemand nog geheimen! De toer eindigde in de tent, waar de aanwezigen zich te goed deden aan een – hoe kan het ook anders? – heerlijke barbecue met Devos Lemmens-sausjes. De aankleding van de tent? Die baadde in de sfeer van een gezellig buurtfeest, met lange banken en nostalgische vichy-tafelkleedjes.

Cum Laude Events denkt aan alles

Ook voor de kinderen viel er heel wat te beleven. Er was een ballonnenclown, kindergrime en zelfs een kleurhoek. Wij zagen alleen maar vrolijke gezichten! Maar we waren natuurlijk op alles voorzien. Zo voorzagen we ook security om een oogje in het zeil te houden, een duidelijk registratiesysteem dat ons een perfect inzicht verschafte in wie er op het terrein rondliep, en een EHBO-post.