Knal het nieuwe jaar in met een onvergetelijk themafeest

1 december 2014
themafeest

Binnenkort hollen we weer met z’n allen van nieuwjaarsreceptie naar eindejaarsdrink om het glas te heffen op het nieuwe jaar. Leuk, maar kan dat niet origineler? Tuurlijk wel! Laat die receptie voor wat ze is en verras je personeel met een themafeest. Wedden dat er nog maanden wordt nagekaart over die onvergetelijke avond?

De rode draad van je themafeest

Een Chinees nieuwjaar, een casinoavond, een ‘eighties’ cocktailparty, tot een heuse ‘Great Gatsby’- of ‘Retro Vintage’-party … De mogelijkheden liggen voor het grijpen. Hang je avond op aan een goed gekozen thema en laat het vervolgens als een rode draad doorheen de avond lopen. Van de uitnodigingen tot de catering, over de zaalaankleding tot de activiteiten. Je zult ervan versteld staan hoe enthousiast je gasten zullen reageren!

Heeft je themafeest iets te bieden voor iedereen?

Je salesafdeling, de boekhouders, de administratie, … Het zijn allemaal verschillende persoonlijkheden met hun eigen behoeften en wensen. Er zijn die al na twee minuten op de dansvloer staan, maar er zijn er ook die het liefst een rustig hoekje opzoeken om wat bij te praten. Zorg ervoor dat je themafeest is aangepast aan elke doelgroep. Dus: een mix van beleveniselementen voor de doeners en gezellige praathoekjes weg van het feestgedruis voor de ‘denkers’.

Een themafeest voor eindejaar: voor elk wat wils

De activiteiten die je aanbiedt, kunnen mooi aansluiten op het gekozen thema. Vier je Chinees nieuwjaar, dan is een kalligrafie-initiatie een verrassende én leuke ontdekking. Je hoeft het ook allemaal niet té ver te gaan zoeken: klassiekers als tafelvoetbal, een spelcomputer of een foto-opdracht doen het altijd goed. Zorg er wel voor dat alles toegankelijk is voor iedereen.

Wat met het budget?

Klinkt leuk maar duur, zeg je? Dat valt wel mee. Het hangt er maar vanaf hoe je met het beschikbare budget omgaat. Wil je een bandje laten komen om voor wat sfeer te zorgen, dan hoeven dat écht niet per se De Romeo’s of de Soulbrothers te zijn. Een lokaal groepje is een pak goedkoper en de ambiance zal er niet minder om zijn.

‘Wishing Upon a Star …’

Wil je écht het maximale uit je budget halen en een bruisend themafeest organiseren? Neem dan contact op met Cum Laude Events, dé specialist op het vlak van themafeesten. Het evenementenbureau organiseerde onlangs nog een schitterend verjaardagsfeest voor Wit-Gele Kruis Vlaanderen. Cum Laude Events hing de ganse avond op aan ‘Wishing Upon a Star’, een thema dat Wit-Gele Kruis als gegoten zit, want dankzij hun goede zorg zien jaarlijks duizenden patiënten hun wens in vervulling gaan. De avond werd een topper.

Benieuwd hoe we van jouw personeelsfeest een onvergetelijke thema-avond maken? Neem dan vlug contact met ons op!