Zet je werknemers in de bloemetjes met een incentive

5 mei 2015
incentive

Gemotiveerde werknemers zijn misschien wel hét belangrijkste ingrediënt voor het succes van je bedrijf. Het komt er dus op aan om je werknemers te motiveren en het moraal op de werkvloer de hoogte in te stuwen. Dat kun je bijvoorbeeld door een incentive aan te bieden. Of je die nu aan bepaalde doelstellingen vasthangt of op regelmatige basis kleinere incentives voorziet, met cadeaubonnen, gadgets of extra vakantie scoor je altijd. Of wat dacht je van een reis als incentive?

Een citytrip naar Valencia: een topincentive

Met z’n allen naar de zon: kan het nog beter? Valencia is de perfecte achtergrond voor een geslaagde incentivereis met je werknemers. In de gezellige stad aan de zee valt heel wat te beleven. Paellaworkshops, prachtige gastronomische wandelingen mét gids, fietstochtjes in de vele parken en stadstuinen … Je werknemers zullen nog lang napraten over deze onvergetelijke trip!

Met z’n allen naar Parijs

Ook de stad van ‘cultuur, couture en cuisine’ is perfect geschikt als incentivebestemming. De Lichtstad is één groot feest voor citytrippers. Je kunt er de grote publiekstrekkers gaan bezichtigen, maar er zijn daarbuiten nog tal van andere mogelijheden. Themawandelingen, boottochten, met de Segway Parijs verkennen … Jij beslist!

Samen Keulen onveilig maken

Keulen – de vierde grootste stad van Duitsland – biedt heel wat mogelijkheden voor citytrips dichtbij huis. Vanuit eender waar in België sta je op een paar uur tijd pal in het historische stadscentrum. Het hele jaar door is er in Keulen wel iets te beleven, waardoor je gemakkelijk 2 à 3 dagen kunt vullen met leuke activiteiten voor je werknemers. Shoppen, lekker eten, geschiedenis opsnuiven … In Keulen kan het allemaal.